Vyhledávání
Kontakt
Ing. Michal Terč - terc.cz
Nová 384
533 52 Staré Hradiště
Czech Republic

Tel.: +420 604 793 955
E-mail: info@terc.cz

Osobní stránky

Podělte se o své zážitky, sdílejte radost ze svých koníčků, pochlubte se vašim přátelům fotkami z dovolené, prezentujte aktuální výsledky vašeho sportovního klubu. Osobní stránky jsou vhodné pro vytvoření webové prezentace, blogu nebo fotogalerie pro soukromé osoby, zájmová sdružení, sportovní kluby nebo hudební skupiny.

Blog a fotogalerie

Webnews obsahuje pokročilou podporu komunitních a sociálních funkcí. Je snadné začít psát vlastní blog nebo sdílet fotografie z dovolené.

Ankety, diskuze a katalog

Komplexní webová prezentace se neobejde bez anket, diskuzního fóra, formulářů, mapy stránek, vyhledávání nebo katalogu produktů. To vše Webnews zahrnuje.

Provoz na vaší doméně

Webové stránky můžete snadno provozovat na doméně druhé úrovně (www.cokoliv.cz). Doménu si můžete zaregistrovat přímo ve Webnews.

Moderní design

Pro Vaše stránky si můžete vybrat ze stovek moderních šablon, které byly připraveny internetovými profesionály. S Webnews si vybere opravdu každý!

Jednoduchost a rychlost

Pro práci s Webnews nepotřebujete žádné technické znalosti. Nepotřebujete nic instalovat, ani konfigurovat. Stačí Vám jen internetový prohlížeč.

Vše co potřebujete

Publikační systém, hosting, statistiky návštěvnosti, e‑mail, e‑shop, blog, diskuzní fórum, ankety, fotogalerie, katalog produktů, vyhledávání, RSS a mnoho dalšího...