Vyhledávání
Kontakt
Ing. Michal Terč - terc.cz
Nová 384
533 52 Staré Hradiště
Czech Republic

Tel.: +420 604 793 955
E-mail: info@terc.cz

Internetový obchod

Ať prodáváte pouze několik desítek produktů nebo máte sklad s mnoha tisíci skladovými kartami, máme pro Váš řešení na míru. Webnews e-shop Vám přinese kompletní technické řešení Vašeho internetového obchodu. Vy se tak můžete soustředit pouze na prodej.

Moderní design

Pro Vaše stránky si můžete vybrat ze stovek moderních šablon, které byly připraveny internetovými profesionály. S Webnode si vybere opravdu každý!

Vše co potřebujete

Publikační systém, hosting, statistiky návštěvnosti, e‑mail, e‑shop, blog, diskuzní fórum, ankety, fotogalerie, katalog produktů, vyhledávání, RSS a mnoho dalšího...

Provoz na vaší doméně

Webové stránky můžete snadno provozovat na doméně druhé úrovně (www.cokoliv.cz). Doménu si můžete zaregistrovat přímo ve Webnode.

SEO Marketing

Automatická podpora pro optimalizaci stránek pro vyhledávače, generování pěkného URL a mapy stránek. Můžete pracovat s pokročilými technikami SEO.

Podrobné statistiky

Detailní analýza chování zákazníků, vyhodnocování obratů, informace o nejprodávanějších komoditách, nejaktivnějších zákaznících, atd.

Získejte nové zákazníky

Začněte používat nový komunikační kanál a získejte nové uživatele. S Webnode plně využijete firemní blog, diskuzní fóra nebo profesionální e-mailový marketing.

Bezpečnost a důvěryhodnost

Všechny informace o Vašich zákaznících a objednávkách jsou uloženy tak, aby nemohly být zneužity. E-shop je samozřejmě certifikován pro příjem platebních karet.