Vyhledávání
Kontakt
Ing. Michal Terč - terc.cz
Nová 384
533 52 Staré Hradiště
Czech Republic

Tel.: +420 604 793 955
E-mail: info@terc.cz

Web snadno a rychle

Požadavkům dnešní doby vyhoví statická prezentace už jen stěží. Informace je potřeba neustále aktualizovat a doplňovat. Pro snadnou aktualizaci internetové prezentace slouží systémy pro správu obsahu, neboli publikační a redakční systémy. Nabízíme vám proto systém Webnode, který splňuje tyto požadavky bez extrémních finančních nároků.

Webnode je nástroj pro snadnou tvorbu www stránek. Vše jednoduše a rychle a v základní verzi ZDARMA. Stránky můžete provozovat na vaší doméně 2. řádu nebo na doméně 3. řádu neco.webnode.cz.

Řešení pro vaše stránky a eshop

Systém Webnode nabízí stovky moderních šablon přesně pro váš web. Ideální řešení pro osobní stránky, firemní prezentace, ale také pro internetový obchod. V referencích si můžete prohlédnout ukázky již existujících internetových prezentací.

Vyspělé a intuitivní adminstrační rozhraní

Pokud se chcete nezávazně seznámit s Webnews, nástrojem pro rychlou a snadnou tvorbů stránek a prezentací, zažádejte si o přístupové údaje do demonstrační verze. Dále si také můžete prohlédnout ve fotogalerii ukázky administračního rozhraní.

Ukázky administračního rozhraní

Štítky

  1. osobní stránky
  2. firemní prezentace
  3. internetový obchod
  4. doména
  5. demo
  6. webové šablony
  7. grafické šablony
  8. návody