Vyhledávání
Kontakt
Ing. Michal Terč - terc.cz
Nová 384
533 52 Staré Hradiště
Czech Republic

Tel.: +420 604 793 955
E-mail: info@terc.cz

Firemní prezentace

Ideální pro vytvoření moderních firemních webových stránek včetně podpory mnoha moderních funkcí. Na výběr je připraveno mnoho různých šablon.

Vše co potřebujete

Publikační systém, hosting, statistiky návštěvnosti, e‑mail, e‑shop, blog, diskuzní fórum, ankety, fotogalerie, katalog produktů, vyhledávání, RSS a mnoho dalšího...

Moderní design

Pro Vaše stránky si můžete vybrat ze stovek moderních šablon, které byly připraveny internetovými profesionály. S Webnode si vybere opravdu každý!

SEO Marketing

Automatická podpora pro optimalizaci stránek pro vyhledávače, generování pěkného URL a mapy stránek. Můžete pracovat s pokročilými technikami SEO.

Získejte nové zákazníky

Začněte používat nový komunikační kanál a získejte nové uživatele. S Webnode plně využijete firemní blog, diskuzní fóra nebo profesionální e-mailový marketing.

Provoz na vaší doméně

Webové stránky můžete snadno provozovat na doméně druhé úrovně (www.cokoliv.cz). Doménu si můžete zaregistrovat přímo ve Webnews.

Přístup pod heslem

Potřebujete určité informace publikovat jen některým zákazníkům? Webnode Vám umožní důležité části webu chránit heslem a zpřístupnit je pouze určitým skupinám.